До 100% Кешаут и Частичен Кешаут от Winbet

Стефан Ралчев
Букмейкърът предлага функцията както преди мач, така и На Живо

Букмейкърът Winbet Онлайн предлага До 100% Кешаут и Частичен Кешаут. Компанията е посочила като промоционален период за тази услуга от 25.10.2022 до 01.01.2023 година.

Както ви е известно, опцията Кешаут или т.нар. Затвори Залог ви позволява да прецените дали искате да изчакате окончателния развой на залога си, или да затворите в избран от вас момент.

Сумата, която букмейкърът предлага под формата на Кешаут, зависи от текущия развой на вашето събитие, на което сте заложили, като тя може да бъде както по-ниска, така и много по-висока от направения ваш първоначален залог.

Уинбет предлага До 100% Кешаут, но и Частичен Кешаут. Това означава, че може да затворите само Част от залога ви, като приберете определена печалба, а останалата част от талона ви да остане отворен, т.е. да изчакате още от развоя на събитието/събитията.

Естествено, при Частичен кешаут, печалбата би била по-ниска, но вие сами преценявате дали да го използвате. Това е много хубава опцция, тъй като от една страна взимате част сигурна печалба, а от друга страна не затваряте целия залог и продължавате да имате шансове за печалба и след взимането на частичния кешаут.

Промоционален период

  • Начало: 25.10.2022
  • Край: 01.01.2023

Правила и Условия

  • Сумата, която се предлага чрез функцията, зависи от моментния развой на събитието/събитията, на които сте заложили и може да бъде както по-ниска, така и по-висока от стойността на първоначалния ви залог.
  • Затвори залог е достъпна за определени събития, мачове и пазари На Живо и Преди Мач, както и за системи, единични и множествени залози.
  • Ако определено събитие/събития е със спряно покритие На Живо, тогава функцията ще бъде неактивна до възстановяването му. Същото важи и за случаите, в които даден пазар е блокиран.
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация