Bwin с висок коефициент за Х на Осасуна – Валенсия

Стефан Ралчев
Двата тима играят днес от 22:00 часа българско време

Осасуна приема Валенсия в мач от поредния кръг на испанската Ла Лига. Срещата е днес от 22:00 часа българско време, като домакините са фаворити според очакванията на букмейкърите.

Bwin Ревю дава доста висока ставка за равенството, като го оценява на 3.20, единицата се котира на 2.40, докато двойката е по-ниска от хикса – 3.00.

Така че онези от вас, които ще посегнат към по-високите коефициенти за днес, спокойно може да погледнат равенството. Защо равенство?! И двата тима имат само по един равен в първите си седем мача от началото на сезона, което е първи аргумент в полза на хикса. Осасуна всъщност направи първото си реми в миналия кръг при гостуването на Реал Мадрид, но интересното е, че Валенсия също хиксира за първи път в последния кръг – 2:2 като гост срещу Еспаньол.

Дали ще направят второ поредно реми – възможно е, но ако ви се струва, че равенството не е опция, може да се възползвате от вариантите за голове. Ако смятате, че двата тима ще минат границата от Над 2,5 гола, ще заложите на ставка 2.10, докато ъндър се котира на 1.65. Ясно е, че букитата смятат, че в този мач няма да има много голове.

Любопитното е, че двата тима имат абсолютно еднакъв актив в последните си пет мача – по две победи, две загуби и един равен. Тоест, още един аргумент, че като цяло се намират в сходни изходни позиции поне преди този двубой.

От началото на сезона Осасуна е стабилен домакин, като записа три победи и само една загуба в четирите си домакинства до момента (поражението беше от Хетафе). Но тимът все още няма равен пред своя публика.

Валенсия играе слабо при гостуванията си, три визити навън от Местая, в които все още няма победа – две загуби и един равен.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P