Bwin с новости за клиентите си

Стефан Ралчев
Един от най-добрите букмейкъри в световен мащаб Bwin направи някои функционални и дизайнерски промени в интернет сайта си.

Bwin Големият мач игра

Потребителите на букмейкърска къща bwin вероятно са забелязали, че от известно време в десктоп вариант на сайта над основната лента има надпис “Изгасете светлините!” От компанията, занимаваща се с дизайна, решиха да добавят нощен режим на сайта, който всеки един клиент може да избере дали да използва или не.

Вземете ексклузивен първоначален бонус от Bwin в размер на 222 лева

Бутонът за включване и изключване на нощния режим е горе вдясно, точно над мястото за вход в сайта и профила ви. При включен нощен режим сайтът е на тъмен фон, а ако решите да го изключите – сайтът е на бял фон.

Bwin Изгаси светлините

Bwin светлинен ефект

Съвсем от скоро има и промяна в изгледа на целия сайт. Промените започват с много по-широка и функционална горна част на букмейкъра. Вече са изнесени част от водещите видове спорт, както раздел “Промоции”, “Моите залози” и т.н. В колоната вляво също са настъпили нови дизайнерски решения.

Преди менюто бе доста по-бедно, а сега започва с важните раздели за залози на живо – за футбол и тенис, както и една от новостите за Bwin – функцията “Създай залог”.

Следват отново изброени спортовете вляво в менюто, но на черен фон. Има промяна и в самия дизайн при отваряне на дадено събитие за залог – пазарите са подредени по различен начин, а вдясно веднага излиза графика със статистика за събитието.

Bwin поддържа и доста информативна страница „Новини“, която може също да намерите в менюто на сайта.

Дизайнът на Bwin ПРЕДИ

Дизайнът на Bwin СЕГА

Bwin сайт

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P