БР Чат

Bwin с новости за клиентите си

Стефан Ралчев
Един от най-добрите букмейкъри в световен мащаб Bwin направи някои функционални и дизайнерски промени в интернет сайта си.

Bwin Големият мач игра

Потребителите на Bwin вероятно са забелязали, че от известно време в десктоп вариант на сайта над основната лента има надпис “Изгасете светлините!” От компанията, занимаваща се с дизайна, решиха да добавят нощен режим на сайта, който всеки един клиент може да избере дали да използва или не.

Вземете ексклузивен първоначален бонус от Bwin в размер на 222 лева

Бутонът за включване и изключване на нощния режим е горе вдясно, точно над мястото за вход в сайта и профила ви. При включен нощен режим сайтът е на тъмен фон, а ако решите да го изключите – сайтът е на бял фон.

Bwin Изгаси светлините

Bwin светлинен ефект

Съвсем от скоро има и промяна в изгледа на целия сайт. Промените започват с много по-широка и функционална горна част на букмейкъра. Вече са изнесени част от водещите видове спорт, както раздел “Промоции”, “Моите залози” и т.н. В колоната вляво също са настъпили нови дизайнерски решения.

Преди менюто бе доста по-бедно, а сега започва с важните раздели за залози на живо – за футбол и тенис, както и една от новостите за Bwin – функцията “Създай залог”.

Следват отново изброени спортовете вляво в менюто, но на черен фон. Има промяна и в самия дизайн при отваряне на дадено събитие за залог – пазарите са подредени по различен начин, а вдясно веднага излиза графика със статистика за събитието.

Bwin поддържа и доста информативна страница „Новини“, която може също да намерите в менюто на сайта.

Дизайнът на Bwin ПРЕДИ

Дизайнът на Bwin СЕГА

Bwin сайт

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация