Bwin с хубав коефициент за победа на Франция срещу Австрия

Стефан Ралчев
Двата тима играят тази вечер в Лига на Нациите

Австрия приема Франция в мач от турнира Лига на Нациите. До момента петлите все още нямат победа в първите си два мача, след като загубиха у дома от Дания с 1:2, а след това направиха равенство 1:1 като гост с Хърватия.

Австрийците вече записаха един успех и то доста категоричен с 3:0 като гост срещу Хърватия, но във втората си среща загубиха у дома от Дания с 1:2.

Bwin Онлайн дава не лош коефициент за победа на Франция, която ще бъде първа в групата. 1.68 е ставката, докато равенството е оценено доста високо – 3.80. Ако смятате, че пък Австрия може да спечели, ще се възползвате от коефициент 5.00. Всъщност, коефициентът за победа на петлите на Дидие Дешан беше дори над 1.80, но в часовете преди мача слезе до въпросните нива.

Доста любопитен е коефициентът за Гол/Гол – 1.87, ако смятате, че двата тима ще си разменят голове, което също е доста вероятно. Австрия вкара и в двата си мача до момента, както и Франция, така че това също е логичен изход на двубоя.

Последните два мача между двата отбора са в квалификации за Световното първенство 2010 година. Тогава Австрия печели с 3:1, а същият резултат, но за Франция, е постигнат на френска територия.

Супер любопитното е, че поне според статистиките никога не е имало равенство между двата тима в официален мач.

Килиан Мбапе пропусна равенството срещу Хърватия, както и Карим Бензема, докато Гризман се появи като резерва. Все още не е ясно дали някой от тях ще стартира като титуляр, но има много голяма вероятност това да се отнася за Мбапе.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P