Bwin с хубав коефициент за Голове на Лудогорец – Динамо Загреб

Стефан Ралчев
Двата тима излизат един срещу друг днес от 20:45 часа българско време

Лудогорец приема Динамо Загреб в Третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Двубоят е днес от 20:45 часа българско време на стадиона в Разград.

Двата тима се срещат за трети път в последните няколко години в европейските клубни турнири. За първи път през лятото на 2012 година Динамо Загреб много трудно елиминира Лудогорец след 1:1 в Разград и победа с 3:2 в Загреб, като победното попадение на домакините бе в 98-ата минута.

На следващата 2013 година двата тима играха заедно в една група в Лига Европа, в която Лудогорец си върна на Динамо, побеждавайки го два пъти – с 3:0 у дома и 2:1 като гост.

Букмейкърът Bwin Ревю дава доста добър коефициент за пазара Гол/Гол в двубоя тази вечер. Той е оценен с 1.98. На практика в три от четирите двубоя между двата тима до момента имаше Гол/Гол, но дали и тази вечер ще станем свидетели на същия развой на събитията.

Доста любопитни са ставките за краен изход, като според букитата хърватският гранд е лек фаворит спрямо българския си домакин. Според Bwin 2-ката е оценена на 2.65, единицата се котира на 2.80, докато равенството получава коефициент 2.90.

В последните няколко дни Лудогорец направи два малко изненадващи трансфера с оглед предстоящите доста важни мачове с Динамо Загреб и евентуално със следващ противник в плейофите. Клубът продаде основния футболист Алекс Сантана и Пиерос Сотириу. Добрата новина за треньора Анте Шимунджа е, че Сотириу ще бъде на линия поне за първия мач с хърватите, а вероятно и за реванша, а чак след това ще замине за новия си отбор – Санфрече Хирошима.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P