Bwin дава висок коефициент за Гол/Гол на Севиля – Валядолид

Стефан Ралчев
Двата тима играят днес от 23:00 часа българско време

Севиля приема Валядолид в мач от испанската Ла Лига днес от 23:00 часа българско време. Двубоят е от втория кръг на шампионата, като до момента в първите си двубои и двата тима записаха загуби.

Малко изненадващо Севиля загуби гостуването си на Осасуна с 1:2, а Валядолид падна от у дома от Виляреал с категоричното 0:3. И двата тима имат проблеми с контузени футболисти, като до последно треньорът на Севиля ще решава дали може въобще да използва някои от тях.

Bwin спортни залози дава доста висок коефициент за Гол/Гол – 2.00. Ставката наистина е доста сериозна, имайки предвид, че в някои двубои нивото й може да достигне дори до 1.40… Така че може да се възполнате от такъв тип залог, ако разбира се, смятате, че двата тима ще си разменят голове, което не е никак невъзможно.

Иначе Севиля е фаворит според букмейкърите – победа за домакините е оценена с 1.49, докато равенството се приема при залог от 4.00. Двойката за Валядолид скача до 6.50.

За последно двата тима играха на ниво елит през пролетта на 2021 година, когато завършиха наравно 1:1. През есента на същия сезон мачът завърши също 1:1, но с домакин Севиля. Любопитното е, че три поредни двубоя бе фиксиран резултатът 1:1.

През есента на 2019 година Севиля победи с 1:0 в мач от сезон 2019/2020.

Статистиката между двата тима в последните 9 мача е 4 победи за Севиля и 5 равенства. Валядолид търси първа победа срещу този противник от 2012 година насам (3 декември 2012 година), когато Валядолид спечели с 2:1 и то като гост.

През миналия сезон Севиля записа 12 победи, 6 равенства и само 1 загуба в 19 двубоя у дома, докато Валядолид регистрира 10 победи, 5 равенства и 6 загуби като гост в 21 мача в Сегунда дивисион.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P