Bwin дава коефициент 50.00 за победа в Големия мач

«Букмейкър Рейтинги»
Bwin продължава да радва своите клиенти с традиционната си оферта от Големия мач.

Bwin големия мач бонус

Този път предложението на Биуин е дербито Манчестър Сити – Челси в събота (23 ноември) от 19:30 часа българско време. Гражданите са на четвърто място с 25 точки на цели 9 от лидера Ливърпул, докато Челси е на трета позиция с 26 точки.

Вземете първоначален бонус в размер на 222 лева от букмейкъра

Трябва да направите 3 лесни стъпки до промоционалната оферта

1.Регистрирайте се
2.Направете депозит
3.Играйте за победа на вашия любим отбор за коефициент 50.00

Максималната сума, която може да заложите е 2 лева или еквивалент във валута (1 EUR = 1 USD = 1 GBP)

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

 1. Офертата е валидна само за нови клиенти, които са регистрирали нова сметка на нашата специална страница, показваща бонус офертата, в която са представени всички правила и условия. Само потребители, които са използвали бутона „Регистрирай се“ на тази страница, ще получат бонуса. Тази оферта не може да се комбинира с други оферти за нов клиент. Офертата е валидна само за мача Манчестър Сити – Челси, който ще се проведе на 23.11.2019.
 2. Тази оферта важи само за български граждани и лица, пребиваващи на територията на Република България.
 3. За да се възползвате от коефициент 50, Вие трябва първо да се регистрирате, да направите депозит във вашата Bwin сметка и да поставите единичен залог за победа на един от двата отбора в двубоя (1 или 2) преди началото на мача. Залог, поставен през секция „На живо“ преди началото на мача, няма да бъдат зачетен към тази оферта. Класира се само залогът, поставен преди началото на мача през секция „Спорт“.
 4. Вашият залог трябва да бъде поставен на стандартния коефициент, предложен от нас. Ако Вашият залог е печеливш, Вие ще получите печалбите, генерирани от стандартния коефициент под формата на кеш, а остатъкът до коефициент 50, ще бъдe кредитиран под формата на безплатен залог (Freebet), веднага след края на мача и уреждане на Вашия залог.
 5. Максималната сума, която можете да заложите е 2 лева или еквивалентна валута, съгласно следният валутен курс: 1 EUR = 1 USD = 1 GBP = 2 BGN
 6. Ако поставите залог със сума по-голяма от 2 лева или еквивалентна валута, тогава само сумата от 2 лева ще бъде зачитана за офертата.
 7. Офертата е валидна само за първия залог за конкретния мач, поставен на сайта на Bwin
 8. Залозите, поставени чрез бонуси, безплатни залози или затворен залог чрез опцията за ранно изплащане (Cashout), няма да бъдат зачетени за офертата.
 9. Минималният депозит е 20 лева. Офертата не важи за депозити, направени с разплащателни методи Skrill и Neteller.
 10. Вие ще можете да използвате безплатния залог за всякакъв вид спортни събития и aко безплатният залог FreeBet е оценен като „спечелен“, ще получите в сметката си печалбата от FreeBet, която ще е равна на стойността на FreeBet, умножена по посочения в талона за залагания коефициент минус стойността на FreeBet. Печалбата не подлежи на допълнителни условия за залагания.
 11. Безплатният залог ще бъде валиден до 3 дни от датата на кредитиране
 12. Bwin си запазва правото да прекратява, оттегля или модифицира тази оферта, във всеки един момент, без предварително известие, ако бъде установено, че офертата е използвана за други цели, освен за отговорно залагане – например измама, спекулация или придобиване на предимства по незаконен начин
 13. Bwin запазва правото си да промени настоящите правила и условия на тази оферта без допълнително обяснение, със или без предварително уведомление
 14. Всички клиенти трябва да имат навършени 18 години
 15. Bwin запазва правото си да отказва офертата на определени клиенти, по вътрешна преценка
 16. Bwin прилага стриктна политика по отношение на създаването на повече от една сметка на клиент и използва системи за сигурност, за да идентифицира евентуални злоупотреби. Следователно, за да се избягнат евентуални злоупотреби, ние си запазваме правото, по наша преценка, да отказваме бонус при следните обстоятелства:
  • Сметки, направени от един и същ IP адрес
  • Сметки, които имат повтаряща се информация за клиента (например един и същ имейл адрес, телефонен номер и т.н.)
  • Сметки, които принадлежат на други членове на едно и също семейство
  • Множество сметки, които принадлежат на едно и също лице
  • Нарушаването на което и да е от нашите правила и условия
  • Доказателства за сътрудничество между клиенти при правенето на залагания
 17. Bwin е единственият модератор на тази промоция и решенията на компанията са финални. Bwin запазва правото си да поиска необходими документи преди кредитирането на бонуса. Настоящата оферта не може да се използва заедно с други оферти. Важат стандартните правила на bwin. За всякакви въпроси, моля свържете се с нашия отдел за връзка с клиенти на [email protected]

Може да залагате и на Виртуални спортове в Bwin

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация