до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус

Бунт в Тотнъм срещу Конте, искат да бъде уволнен незабавно

Стефан Ралчев
Бордът на директорите на клуба също поиска обяснение за изказването на мениджъра

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте е вбесил някои от водещите футболисти в състава с коментарите си след съботното равенство със Саутхямптън. Тогава италианецът нападна футболистите заради това, че им липсва характер, че не могат да играят под напрежение и не могат да поемат отговорност. Конте изрази мнението, че това е причината за липсата на успехи в клуба от години насам, като упрекна и ръководството, че допуска тази „неприемлива“ ситуация.

В Букмейкър Рейтинги четете прогнози за футболни мачове

Според английските медии футболистите са напълно наясно, че през следващия сезон ще имат нов мениджър, но някои от тях са изразили гласно желанието си Конте да бъде уволнен още преди следващия мач на Тотнъм в Премиър лийг. Това е срещата с Евертън на 3 април. Тъй като предстои пауза от близо две седмици заради мачовете на националните отбори, моментът е подходящ за извършване на такава рокада, но Даниел Леви трябва да реши дали си заслужава да предприеме този ход сега.

Според „Скай спортс“ бордът на директорите на Тотнъм е поискал обяснение от Конте за думите, които италианецът изрече в събота. Мениджърът обаче е обяснил, че просто е изразил недоумението си защо всеки път клубът и мениджърите поемат отговорност за провалите, а футболистите винаги имат алиби за това и никой не им търси отговорност.

https://twitter.com/goal/status/1637396631879294977?s=20

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P