Букмейкърите разбиха мечтите на Стивън Джерард и Рейнджърс

Стефан Ралчев
Част от букмейкърските компании на Острова взеха кардинално и доста любопитно решение! Те почти занулиха шансовете на Рейнджърс да стане шампион под ръководството на Стивън Джерард.

Рейнджърс започна кошмарно новия сезон в Шотландия. Тимът направи равенство още в първия кръг – 1:1 като гост на Абърдийн. Така още съвсем на старта на кампанията “сините” от “Айброкс” се оказаха на две точки от големия си и вечен конкурент Селтик. “Детелините” потеглиха с победа с 3:1 срещу Ливингстън.

Част от букмейкърските компании заявиха, че са готови да започнат да изплащат печалби за заложилите за титла на Селтик с оглед представянето на Рейнджърс под ръководството на Стиви Джи. Дали това е шега или напълно реално обещание, не става ясно, тъй като шампионатът все пак сега започна.

“Стивън Джерард не изглежда никак добре в ролята си начело на Джърс. Дори само от един изминал кръг. Ние видяхме достатъчно и смятаме, че Селтик ще стане шампион”, пишат от букмейкърската компания “Paddy Power”.

Във втория кръг Рейнджърс, който е рекордьор по титли в Шотландия, приема Сейнт Мирън на 12 август от 17:00 часа българско време. Селтик е гост на Хартс на 11 август от 14:30 часа българско време.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P