Букмейкърите определят Лудогорец за фаворит срещу ЦСКА

Стефан Ралчев
Дербито е денс от 17:15 часа в Разград

Лудогорец приема ЦСКА днес от 17:15 часа в Разград в дербито на 16 кръг на Ефбет лига. Преди срещата Лудогорец е лидер в класирането с 33 точки, ЦСКА е на второ място с 29, но и с мач по-малко.

Букмейкърите дават сериозно предимство на домакините преди сблъсъка. По обяд коефициентите са доста в полза на Лудогорец, като варират от 1.93 до 2.07, докато за гостите от столицата двойката е оценена високо – между 3.60, а в Ефбет стига до ниво 3.85.

Може би един от най-играните пазари в подобни дербита е Гол/Гол. Родният букмейкър Палмс Бет дава ставка 1.71 за това и двата отбора да отбележат в дербито. Winbet предлагат много опции за залог, като покачва нивото на пазара Гол/Гол до 1.75.

Възползвайте се от примамливите Bwin бонуси, като междувременно заложите и за дербито – букмейкърът предлага примамлив коефициент за Двоен шанс Х2, т.е. ЦСКА да не загуби в Разград. Може да заложите за тази опция на 1.80, колкото е и в Ефбет.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P