Букмейкърите не дават големи шансове на България срещу Унгария

Стефан Ралчев
Предстои един от най-важните дни за националния отбор на България.

winbet-bul-hun-08

Днес от 21:45 часа на Националния стадион Васил Левски националите по футбол приемат Унгария в първи бараж за класиране на Европейското първенство 2021 година. Турнирът трябваше да се проведе това лято, но заради пандемията от Коронавирус бе отложен за догодина.

Лъвовете излизат срещу Унгария в един единствен мач, а победителят от него ще се изправи срещу победителя от Румъния – Исландия, за да определи кой ще получи визи за Европейското.

Прогноза за България – Унгария

Топ букмейкърите поставят България в ролята на аутсайдер срещу гостите от Унгария. Коефициентите за победа на България започват от 3.50 (Winbet и Efbet) и стигат до 3.70 в Bet365. В последните часове се наблюдава тенденция към леко завишаване на ставките за двойка в полза на унгарците. В Уинбет например на 7 октомври (ден преди мача) 2-ката се котираше на 2.19, днес по обяд е 2.22. В Бет365 „2-ката“ за маджарите вчера бе 2.10, а днес вече е 2.30.

По аналогичен начин стоят нещата и с пазара „Да се класира/Да продължи напред“. Българският национален отбор отново е в ролята на аутсайдер. Bwin дава най-нисък коефициент „трикольорите“ да елиминират унгарците – 2.20. Повечето букмейкъри варират около 2.30-2.35.

efbet-bul-hun-08

betwinner-bul-hun-08

bwin-bul-hun-08

bet365-bul-hun-08

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P