Букмейкъри включиха красавица в най-горещите попълнения на Острова (СНИМКИ)

Стефан Ралчев
Най-новото супер секси испанско попълнение на Висшата лига се казва Адриана Реверон. Красавицата е половинката на вратаря на Фулъм – Фабри. На Острова вече се възползват от красотата на испанката и тя попадна в любопитни класации.

Ослепителната Адриана е в сигурните ръце на Фабри от 2011 година, когато двамата се запознават. 32-годишната красавица е един от най-известните испански модели. Тя представлява Испания на конкурсите за красота на Мис Вселена 2010 и на Мис Земя 2008.

Адриана завършва архитектура. Брюнетката излиза на голямата сцена през 2006 година, когато печели конкурса за красота Мис Тенерифе.

Това я води до участие на Мис Испания 2007, където остава първа подгласничка на победителката Наталия Сабала. Адриана и Фабри имат близнаци – Демиан и Флавио.

След като Фулъм отново е част от Висшата лига два букмейкъра на Острова направиха любопитна класация. Или по-точно допитване до мъжката част от феновете, ценители на женската красота. Букмейкърите са подбрали част от най-красивите половинки на футболисти, които ще си оспорват приза “Най-красива футболна съпруга”. На Острова футболните приятелки или съпруги отдавна носят наименованието WAGS (Wives And Girlfriends of high-profile sportspersons). Нежната дама до Фабри е една от тях…

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация