Букмейкъри приемат залози за бир-понг с голи порно актриси

«Букмейкър Рейтинги»
Пандемията от коронавируса принуди целия активен спорт временно да бъде прекъснат. Едва в последните дни ставаме свидетели на рестарт на някои събития, но не навсякъде. По време на изолацията любителите на залозите трябваше да задоволят своите нужди от залзои с виртуални спортове, електронни спортове и други оскъдни възможности.

Beer Pong Залози коефициенти

Креативността по време на подобни кризи води до превземане на нови територии. Сайт за възрастни организира състезания по бир-понг, но… любопитното е, че участнаците в двубоите са осем популярни порно актриси. Събитието е доста мащабно не само заради участието на звездите от порно индустрията, но и заради възможността да бъдат генерирани печалби след залози – коя от тях ще бъде победител.

Какво представлява играта бир-понг? Хвърляне на топчета в чаши с алкохол. Ако един играч успее да уцели чашата на противника, като тупне топчето и то влезе в чашата срещу него, съперникът му трябва да изпие чашата с алкохола.

„В импровизираното състезание между дамите е позволено всякакво разсейване на опонента – секси жестове, намигвания, тропане или смешни мимики“, казват организаторите.

Първите сблъсъци се проведоха на 14 май, като според организаторите (сайт за възрастни) повече от 1000 любители на залозите са се възползвали от дадената им възможност.

Букмейкърът Bovada предлагаше и предлага коефициенти за състезанието, като счита за фаворит Катана Комбат (коефициент 1.40), следва Дани Даниелс (1.70) и Оливия Остин (1.74).

Beer Pong състезание

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P