Букмейкърът Betway е новият спонсор на Айнтрахт Франкфурт

Стефан Ралчев
Договорът е за следващите три години

Букмейкърската компания Betway подписа 3-годишен договор и стана официален партньор на немския футболен клуб Айнтрахт Франкфурт.

Партньорството ще бъде във всички възможни направления, разбира се и на стадион „Deutsche Bank Park“. Споразумението обещава и създаване на вълнуващо съдържание специално за феновете на немския елитен клуб.

„Радваме се, че си партнираме с клуб от Бундеслигата и то от ранга на Айнтрахт Франкфурт. Бундеслигата е една от най -признатите футболни лиги в световен мащаб, следователно ще бъде голяма привилегия да видим нарастващото присъствие на марката Betway. След като отборът отново се класира за Лига Европа, марката Betway ще получи експозиция в целия континент“, коментира Антъни Веркман, изпълнителен директор на Betway.

„Ние влизаме в стратегическо партньорство с Betway в трудна фаза, което го прави още по-значимо. Betway иска да разшири бизнеса си не само в цяла Германия, но и по-специално в региона Рейн-Майн. Щастливи сме, че ще дадем положителен принос за следващ растеж на Betway“, добави Аксел Хелман, говорител на борда на директорите на немския клуб.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P