Букмейкър Рейтинги стартира собствен Chainlink възел за предоставяне на спортни резултати и собствени коефициенти

Стефан Ралчев
Chainlink е ясният лидер на пазара, бъдейки най-широко използваната oracle мрежа

Като най-голямата медия за спортни залози в Русия и Източна Европа, Букмейкър Рейтинги разполага с обширен набор от приложни програмни интерфейси (API), които предоставят на потребителите достъп до собствени и обобщени спортни коефициенти и данни за спортни резултати, които са прецизни и лесно достъпни. С развитието на блокчейн технологията, ние станахме все по-заинтересовани да направим тези първокласна база от данни, достъпна за блокчейн разработчици, с цел поддържането на нови децентрализирани приложения за спортни залози, гейминг и NFT продукти.

Вследствие на това, сме щастливи да обявим, че Букмейкър Рейнтинги стартира свой собствен Chainlink възел, чрез който да пласираме нашите собствени и обобщени коефициенти за спортни събития и данни за резултати на срещи и залози, както и да ги предоставим на базирани на блокчейн технологията разработчици и платформи. Chainlink възелът предоставя част от междинния ни софтуер, който ще получава пълния ни набор от приложно-програмни интерфейси (API чрез блокчейн технология, което ще ни позволи да предоставяме данните си директно в много от водещите блокчейн платформи, както и да подписваме данните си криптирано, което да верифицира истинността им и че произлизат и са част от Букмейкър Рейтинги. Достъпът до висококачествените, цифрово подписани данни на Букмейкър Рейтинги в блокчейн система позволява на разработчиците да предоставят на потребителите си по-висока степен на доверие и надеждност при автоматизираното уреждане на различните спортни залози и пазари.

Първоначалният фокус на нашия Chainlink възел е предоставянето в блокчейн на широк обхват от спортни коефициенти и резултати от футболни, хокейни и баскетболни срещи, както и много други индивидуални и отборни спортове от различни региони и първенства. С нарастващата приемственост на блокчейн технологиите от страна на индустрията за спортни залози, Chainlink възелът на Букмейкър Рейтинги ще стане уникален партньор от следващо поколение за поддържането и актуализацията на тези спортни пазари. За да научите повече за dxFeed Chainlink възела и как да достъпите до нашето API, посетете нашата документация за разработчици.

Използване на Chainlink като шлюз към Блокчейн Спортни пазари

Букмейкър Рейтинги е най-голямата медия за спортни залози в Русия и Източна Европа с над 6 милиона активни потребители месечно от Русия, Украйна, България, Казахстан и много други страни от региона. Предлагаме широк набор от бетинг продукти и съдържание, което прави спортните залози приятно преживяване. Добавяйки нашите спортни данни и широко цитираното ни спортно съдържание, Букмейкър Рейтинги има над 100-милионен обхват на аудиторията си. Голямото търсене при нас за спортни резултати и залози се дължи на много точните ни коефициенти и анализи, както и на продуктите за сравняване и “движение” на коефициентите в различни букмейкъри. Нашите бързи актуализации на резултатите от различни спортни събития позволява на потребителите ни да виждат промените на коефициентите в реално време, както и да анализират “движението” на ставките, за да поставят най-изгодните и стойностни залози.

С нарастването на популярността на платформите за прогнози и спортни залози, ние се ангажираме да използваме данните от нашия API, за да удовлетворим това ново търсене, което да допринесе за растежа на прозрачни и нецензурирани спортни фентъзи игри, бетинг приложения, платформи за прогнози, спортни NFT продукти и много други. Всички тези “умни” приложения имат нужда от спортни данни и коефициенти “извън веригата”, за да функционират с цел определяне на резултатите от спортни събития, изплащане на печеливши залози и обслужване на непрекъсната актуализация на коефициентите. Те също така могат да допринесат към развитието на по-”екзотични” спортни продукти като NFT, които динамично да се променят и да изменят стойността си, базирано на данните от Букмейкър Рейтинги.„

Разработчиците, обаче, нямат естествен достъп до данните от системите, които съществуват извън блокчейн екосистемата, което означава, че те нямат вградена способност да взимат информация от API на Букмейкър Рейтинги. Те имат нужда от междинен софтуер компонент познат като “блокчейн oracle”, който да: “взима” външните данни вместо разработчиците, което ще допринесе за точността чрез дигитални сигнатури; да събира данните, когато те са взети от множество източници и да изпраща данните към блокчейн системата, от която в последствие разработчиците ще могат да я предоставят на клиентите си.

След задълбочено проучване, достигнахме до извода, че Chainlink е ясният лидер на пазара, бъдейки най-широко използваната oracle мрежа, предлагаща най-обширния набор от функции за доставчици на данни, които искат да продават на блокчейн пазарите. Някои от уникалните характеристики на Chainlink включват:

  • Цялост на данните – Нашият Chainlink възел криптирано подписва всяка част от данните, които доставяме в блокчейн, като гарантира, че потребителите могат да докажат, че са дошли от нашия API, без фалшификации.
  • Блокчейн агностик – Нашият Chainlink възел може да предоставя данни на всяка блокчейн мрежа, създавайки единичен, бъдещ шлюз за поддръжка на всички настоящи и бъдещи блокчейн платформи
  • Широк пазар – Мрежата на Chainlink е най-широко използваното oracle решение в блокчейн индустрията, която ни предоставя големия си пазар от потенциални клиенти, които са запознати с платформата и разчитат на нея.
  • Сигурен софтуер – Chainlink възлите оперират, използвайки щателно одитиран софтуер с отворен код (open-source), който вече е със стойност от няколко милиарда долара, което означава, че е доказан при разчитането на движенията на пазари с високи стойност.

Присъединяваме се към мрежата на Chainlink като стратегическа инвестиция към бързо развиващите се блокчейн икономика, с фокус към индустрията на спортните залози и NFT, които набират популярност. Уверени сме, че нашето участие като установен доставчик на данни ще допринесе за израстването на тези децентрализирани спортни пазари, като разработчици и потребители ще се чувстват сигурни, знаейки, че данните, които се използват за уреждане на техните залози са с високо качество и винаги актуални.

Създателят на Букмейкър Рейтинги Паруйр Шахбасян коментира интеграцията, казвайки: “Днес, като част от нашата социална отговорност, ние решаваме спорове между играчи и букмейкъри. През годините сме обработили над 90 хиляди диспута и сме помогнали с връщането на над 6 милиона долара на играчи. Това е индикатор, че има очевиден проблем в доверието между играчи и букмейкърските компании. Ние правим ясна стъпка в нови хоризонти, стартирайки Chainlink възел. Предоставяйки нашите данни на блокчейн индустрията и разработчиците, ние очакваме, че ще се създадат нови децентрализирани бетинг приложения, платформи за прогнози и NFT продукти, които ще променят завинаги облика на спортните залози. Това ще реши проблемът с липсата на вяра от играчите у букмейкърите веднъж завинаги. Тази стъпка ще разшири нашата инфраструктура от данни в един нов набор от спортни пазари, позволявайки ни директно да подкрепяме и да растем заедно с тези приложения и продукти от следващо поколение.”

Относно Chainlink

Chainlink е най-широко използваният и сигурен начин за захранването с данни на глобално свързани блокчейн разработчици и платформи. С Chainlink, те могат да свържат всеки блокчейн продукт с източници на данни с високо качество от други блокчейн платформи или бази от данни от реалния свят. Управляван от глобално, децентрализирано общество от стотици хиляди души, Chainlink представя по-честен модел за договаряне. Неговата мрежа текущо осигурява продукти на стойност от милиарди долари в сферата на децентрализираните финанси (DeFi), застраховките, гейминг индустрията и други. 

В Chainlink се доверят стотици организации за предоставянето на истински данни чрез сигурни и надеждни потоци от информация. За да научите повече, посетете chain.link, абонирайте се за бюлетина на Chainlink и последвайте @chainlink в Twitter.

Docs | Discord | Reddit | YouTube | Telegram | Events | GitHub | Price Feeds | DeFi | VRF

Относно Букмейкър Рейтинги

Букмейкър Рейтинги е мястото за феновете на спорта и спортните залози. Ние сме имплементирали подход, ориентиран към клиента и предлагаме широк спектър от продукти като сравняване на коефициенти, прогнози, анализи, резултати, статистики, ексклузивни оферти за бонуси и ревюта на букмейкъри. Заедно с нашите прекрасни партньори, Букмейкър Рейтинги превръща залози в едно приятно изживяване. Също така сме помогнали за връщането на над 6 милиона долара на играчи, действайки като арбитър при диспути между играчи и букмейкърски оператори. Букмейкър Рейтинги е член на Център за иновации „Сколково“ и предоставя ежегодни ексклузивни доклади за бетинг индустрията. Компанията е организатор и на BR AWARDS – ежегодна международна церемония по награждаване, в която са номинирани най-добрите букмейкъри за своите постижения.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P