Букмейкър Рейтинги с ново звездно попълнение! Емил Велев-Кокала част от нашия отбор

«Букмейкър Рейтинги»
Най-добрият сайт за спортни прогнози в България Букмейкър Рейтинги от днес има ново попълнение. Той със сигурност е истински левскар, но винаги е бил професионалист и е един от малкото, които е уважаван и от “сини”, и от “червени”…

От днес част от отбора на Букмейкър Рейтинги е Емил Велев-Кокала. Името му е свързано с последната шампионска титла на Левски. Именно под негово ръководство “сините” станаха за последно шампиони през пролетта на 2009 година.

Емил Велев обаче преди всичко е един от най-добрите и сърцати футболисти в историята на Левски. Той е от поколението, което се налага на “Герена” в началото на 80-те години. Става три пъти шампион на България, печели два пъти купата на страната и веднъж суперкупата.

Специалистът е един от най-харизматичните и ексцентрични личности в българския футбол. Умее да се шегува, винаги казва нещата така, както ги мисли.

С привличането на Емил Велев отборът на Левски има сериозна доминация в Букмейкър Рейтинги с наличието на Борис Касабов и Калоян Христов, но със сигурност „червените“ Ники Александров и Стефан Ралчев няма да се предадат 🙂

Нека пожелаем успех на Емил Велев в прогнозите. Той със сигурност разбира от футбол…

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P