Букмейкър Рейтинги проследи: Как се сринаха коефициентите за Левски

Стефан Ралчев
Левски започна лошо и новия сезон в Ефбет лига. Може би очаквано заради финансовото състояние на клуба на терена ситуацията срещу Берое не бе особено приятна за сините.

levski-beroe

Левски загуби от Берое с 0:2, като попаденията за гостите паднаха в рамките на няколко минути през първото полувреме. Симеон Славчев си отбеляза автогол, а малко след това Октавио покачи на 2:0.

Букмейкър Рейтинги продължава да държи под око интересните мачове в българския футбол и да проследява движението на коефициентите, доколкото е възможно.

Почти 24 часа преди двубоя Берое бе сочен за тотален фаворит от топ букмейкърите, тоест Левски бе поставен в ролята на аутсайдер. Така например коефициентът за „1-ца“ за сините в Bet365 бе 3.75, в Bwin техен успех бе оценен със ставка 3.70. Дори двойният шанс 1Х за Левски бе особено добър като вариант за игра.

В деня на мача през целия ден коефициентите за „1-ца“ постепенно спадаха. Така в 10:00 часа сутринта в деня на двубоя победа за Левски се приемаше вече при коефициент 2.75!!! в Efbet, докато по това време най-висок коефициент за единица даваше Winbet – 2.95.

levski-beroe-winbet

Интересното е, че вече на живо след началото на двубоя – някъде около 30-ата минута, Левски дори се превърна във фаворит на букмейкърите и справка на Букмейкър Рейтинги в Бет365 показа, че единицата вече се котираше на 2.75, а двойката за Берое за първи път бе по-висока от единицата – 2.87. След попаденията на старозагорци всичко се промени тотално и на полувремето при резултат 0:2 ставката за „1-ца“ бе внушителният коефициент 26.00, докато за Берое коефициентът за победа бе 1.07.

levski-beroe-bet365-half

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P