Букмейкър Рейтинги по следите на: Печалби и коефициенти на Базел – ЦСКА

Стефан Ралчев
Измина още един ден с мачове от европейските клубни турнири.

winbet-basel-cska-1-kusno

Стана традиция да обръщаме внимание на по-интересните мачове и движението на коефициентите. В този случай екипът на Букмейкър Рейтинги проследи случващото се около двубоя Базел – ЦСКА от плейофите в Лига Европа. И наистина беше повече от интересно, защото топ букмейкърите съвсем логично даваха категорично предимство на Базел в предложените пазари.

Bet365 стартира с коефициент 1.50 за 1-ца в полза на Базел и над 4.00 за 2-ка в полза на ЦСКА. В деня на мача (1 октомври) обаче постепенно коефициентите започнаха да се променят и то доста. Единицата за швейцарците потегли нагоре и стигна 1.75 на 1 октомври по обяд. Efbet по същото време (около 14:00 часа в деня на мача) ЦСКА получи 4.15 за 2-ка и 2.70 да се класира напред срещу само 1.45 Базел да продължи към групите на Лига Европа.

bet365-basel-cska-1-10

efbet-basel-cska

Коефициентите продължиха да се покачват в графата на ЦСКА – след 19:00 часа, около 2 часа преди мача, 2-ката вече бе 4.40 в Winbet.

Букмейкър Рейтинги проследи и LIVE коефициентите. Към 37-ата минута след началото на мача резултатът все още бе равен 0:0. Тогава Bet365 покачи 2-ката на 5.50.

bet365-basel-cska

Екипът ни получи интересен печеливш залог. Не толкова от гледна точка на финансовото изражение на залога, а на играните мачове. Печелившият е избрал да се довери и на двата български отбора – ЦСКА и Лудогорец, играл е две 2-ки и в крайна сметка се е поздравил с печалба. За отбелязване е високия коефициент за успех на ЦСКА в Швейцария (4.30).

winbet-pechalba

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P