Букмейкър Рейтинги по следите на летни контроли и „горещи“ коефициенти

Стефан Ралчев
Съвсем скоро приключи предишният футболен сезон у нас, а само след няколко дни ще бъде подновен следващият. В кратката пауза отборите се възползваха, за да изиграят по няколко контроли.

oborishte-gigant-2

Верен на себе си екипът на Букмейкър Рейтинги отново е по следите на българските контроли и присъствието им в букмейкърите. Тъй като това не се случва често, винаги е интересно да се наблюдава кои компании се престрашават и пускат в тиражите си приятелските мачове между родните тимове.

Така в сряда забелязахме доста контроли, на които можеше да се залага в повечето букмейкъри. Естествено, най-разпространеният спаринг, бе между Царско село и ЦСКА 1948. Среща между два елитни тима и между двамата треньори Любослав Пенев и Красимир Балъков. Двубоят бе част от програмите на Efbet, Winbet, Bwin, 1xBet и други.

selo-cska1948-efbet

selo-cska1948-winbet

selo-cska1948-bwin

Най-интересна обаче за следене бе контролата между Оборище Панагюрище и Гигант Съединение! Оборище е в Югозападната Трета лига, докато Гигант е в Югоизточната Трета лига. Интересното е, че и двата отбора завършиха точно с по 34 точки в двете групи. В тази контрола Гигант Съединение победи с 6:3. На полувремето двата отбора вече си бяха вкарали общо 5 гола – 3:2 за Гигант, а второто полувреме паднаха още 4 попадения за крайното 6:3.

При резултат 3:2 явно букмейкърите не са очаквали да паднат нови 4 гола и Winbet например предлагаше коефициент 5.25 за Над 8,5 гола, което всъщност се оказа и печеливш пазар в края на мача. При 4:2 ставката за Над 8,5 гола падна на 3.25, но все още беше достатъчно висока за печалба. Коефициентите за следващ седми гол при резултат 4:2 също бяха сериозно високи.

oborishte-gigant-winbet

oborishte-gigant-winbet-1

В тиражите на букмейкърите видяхме присъствието на още доста български контроли. Една от тях беше между съперниците в Югозападната Трета лига Балкан Ботевград – Ботев Ихтиман. Домакините спечелиха с 2:1. В един момент при 1:0 за Балкан, коефициентът за двойка за гостите от Ихтиман в Betwinner “скочи“ до 10.00, но така или иначе домакините спечелиха поредната си контрола.

balkan-ihtiman-betwinner

В Друга контрола Пирин Разлог направи 2:2 срещу Марек Дупница. Срещата бе част от Live тиража на 1xBet.

pirin-marek-1xbet

В следващите няколко дни продължават контролите на българските отбори. Така че, ако имате интерес, следете топ букмейкърите и програмите им.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P