Букмейкър налива 1 милион лева в Локо Пловдив

Стефан Ралчев
18-годишен французин започна проби при черно-белите

Локомотив Пловдив скоро ще има нов спонсор. Според запознати клубът ще започне да си партнира с букмейкърска компания, с която и преди са имали взаимоотношения. Те обаче ще бъдат подновени, при това при много сериозни параметри. Черно-белите ще получат според контракта 1 милион лева, пише Тема спорт. Очаква се договорът между двете страни да бъде обявен още до края на тази година или в самото началото на следващата.

УинБет БГ предлага високи коефициенти за мачовете от Първа лига

Вчера тимът стартира подготовка за двубоя със Славия, който е в понеделник, 17 октомври, от 17:30 часа на „Лаута“. Проби започна 18-годишното френско крило Амин Шауи. Той ще опита да впечатли треньора Александър Томаш. Шауи е минал през школите на ПСЖ, Монруж и Евиан Тонон. Тестове карат още 19-годишният белгийски нападател Юсуф Сила, който е юноша на Зулте Варегем, както и бразилецът Карлос Жатоба.

Вчера играчите на Локо Пд Илко Пиргов, Динко Хоркаш и Бабакар Дион, представители на клуба на привържениците, директорът на ДЮШ Димитър Палазов и треньорът в нея Христо Златински посетиха учениците от НУ „Любен Каравелов“ в град Съединение.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P