Бразилия разби Германия в мач с българско участие на Олимпиадата в Токио

Стефан Ралчев
Георги Кабаков бе четвърти рефер на футболния двубой

Бразилия победи Германия с 4:2 в мач от олимпийския турнир по футбол на Олимпийските игри в Токио. В мача имаше и българско участие, тъй като Георги Кабаков беше четвърти съдия на двубоя в Йокохама.

Срещата започна вихрено за бразилците и те поведоха още в седмата минута с попадение на Ричарлисон (1:0). Отново той удвои в 22-ата (2:0), а в 30-ата оформи хеттрика си (3:0).

Потърсете футболни прогнози за деня в Букмейкър Рейтинги

Селесао можеше да вкара и четвърти гол в продължението на първата част, но Маеус Куня пропусна да отбележи от дузпа след добра намеса на Флориан Мюлер.

Германците намалиха резултата (1:3) в 57-ата минута с попадение на Надием Амири, но шест минути по-късно останаха с човек по-малко заради втори жълт картон на Максимилиан Арнолд.

Това обаче не попречи на европейците да вкарат още един гол за 2:3, дело на Рагнар Ахе в 83-ата минута. В продължението на мача Паулиньо оформи крайното 4:2.

Бразилия поведе в групата с 3 точки и по-добра голова разлика от втория Кот д’Ивоар (3 точки и 2:1 г.р.). На трето и четвърто място са Германия и Саудитска Арабия.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P