Букмейкър Рейтинги следи: Странно различни коефициенти за мача Локо София – Левски

Стефан Ралчев
В някои букмейкъри има пазари само за краен изход

Локомотив София посреща Левски в събота от 16:00 часа на Националния стадион Васил Левски в мач от поредния 11 кръг на родната Ефбет лига.

За първи път от доста време насам двубоят предизвика различна нагласа в букмейкърите. И то наистина различна. Първоначално – до днес сутринта, двубоят не присъстваше в повечето букмейкъри. След това се появи, но с оскъдни възможности за залози. Така например към 18:00 часа Efbet и Winbet предлагат единствено пазари за краен изход на двубоя.

Още по-интересно е какво се случва с коефициентите. В EFBET Bg и Уинбет ставките са горе долу еднакви. Ефбет дава 1.90 за победа на Левски, докато Уинбет дава 1.85. Сходно е предложението и на PalmsBet букмейкър – 1.93 за „син“ успех.

Обаче вижте какво се случва в Bet365 и Bwin. Там победата за Левски се котира на… 2.30. Наистина сериозна разлика, като тук не става въпрос за минималните разлики в обичайните случаи. В Бет365 също така имате на разположение доста повече възможности за залози.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P