БР проследи: Левски загуби доверието на букмейкърите за няколко часа

Стефан Ралчев
Левски загуби от Царско село с 0:1 в неделя, а екипът на Букмейкър Рейтинги отново бе на пост, за да проследи какво се случи преди и по време на двубоя.

levski-tsarsko-pre-match

Както в повечето случаи, в които има интересни двубои от родната Ефбет лига, Букмейкър Рейтинги проследи движението на коефициентите преди и по време на мача. Направихме това и за срещата Левски – Царско село.

Ден преди двубоя и в неделя сутринта коефициентите за 1-ца в полза на Левски бяха от порядъка на 1.50 (Bet365 и Bwin). 2-ката и в двете компании бе 5.00.

С наближаване на мача обаче топ букмейкърите започнаха да губят доверие в силите на Левски и така „единицата“ започна полека-лека да се „катери“ нагоре. В Efbet например домакинският успех стигна до 1.78 около 4-5 часа преди мача, докато „двойката“ за Царско село „спадна“ на 4.65, а в Bwin спортни залози дори слезе на ниво 4.10 (от 5.00 преди мача)! Със сигурност високият коефициент за победа на Левски е накарал мнозина от вас да потърсят такава, но в крайна сметка възпитаниците на Георги Тодоров не стигнаха до нея.

levski-tsarko-efbet-pre

Слабото представяне на Левски по време на мача даде своето отражение и върху коефициентите, след като гостите поведоха с 1:0. На полувремето при 0:1 коефициентът за победа на Левски бе 6.00, но той така или иначе не се случи, след като гостите спечелиха трите точки. Дори примамливият двоен шанс 1Х (в Ефбет – 2.15) не се оказа печеливиш. В социалните мрежи при резултат 0:1 се появиха традиционните коментари за „обръщалка“, която преди мача 2/1 се котираше около 20.00 – 21.00, но „сините“ нямаха сили дори за равенство…

levski-tsarsko-poluvreme-efbet

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P