Ботев Пловдив преговаря с чуждестранен инвеститор

Стефан Ралчев
Канарчетата все още нямат генерален спонсор за следващия сезон

Ботев Пловдив преговаря с потенциални чуждестранни инвеститори, разбра „Тема Спорт“. От клуба са доста активни в тази посока наред с всички дейности, които се изпълняват, за да може новия стадион „Христо Ботев“ да получи лиценз за домакинството на Левски. Сблъсъкът със сините е на 29 април, събота, от 20:00 часа.

Може да използвате промо код ревю за Winbet за още индивидуални бонуси

Ръководството на Ботев е осъществило контакти и с компания, която доста дълго проявяваше интерес към Левски. Тя искаше да придобие мажоритарния пакет акции на сините, но в крайна сметка до сделка не се стигна. Със завръщането на „Колежа“ Ботев ще стане атрактивна хапка към евентуални рекламодатели.

Наскоро собственикът на клуба Антон Зингаревич разкри, че в бъдеще името на стадиона ще бъде продадено. Възможно е и по тази тема да са били контактите с евентуалния инвеститор. Наред с това бизнесменът посочи, че Ботев все още няма генерален спонсор за следващия сезон.

В момента се водят разговори както с букмейкърска фирма, чието лого и в момента е на фланелките на тима. „Имаме предложения от Winbet и от други фирми за спонсорство, но разполагаме с още малко време да обмислим и да анализираме офертите“, каза преди около 2 седмици Зингаревич.

Ботев започва подготовка за визитата на Славия. Аут за сблъсъка на стадион „Александър Шаламанов“ е Николай Минков. Фланговият играч е с пет жълти картона и бе санкциониран от дисциплинарната комисия към БФС с лишаване от състезателни права за една среща.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P