Ботев Пловдив предлага изкушаваща заплата на Мъри Стоилов

Стефан Ралчев
Канарчетата давали 70 000 лева на месец на специалиста

Ботев Пловдив е отправил изкушаваща оферта към Станимир Стоилов. Шефовете на клуба са обещали месечна заплата в размер на 70 хиляди лева на специалиста, за да поеме за втори път канарчета. Той ги води от 1 януари 2013 до 4 юни 2014 година.

Вижте нашето Winbet Ревю за повече подробности относно бонуси и промоции

В момента Мъри е без работа, след като напусна Левски заради несъгласие с управлението на клуба. Той води за последно сините на 8 април при успеха с 1:0 над Локомотив София на „Герена“.

Стоилов има и предложения от чужбина и не бърза с избора на нов клуб. От Ботев пък са обяснили, че ако той приеме офертата, ще получи и цялата спортно-техническа власт. Такава той имаше и в Левски. И обяви, че в другите тимове, които е водил, е бил само треньор. Но за сините държеше думата му да се чува по почти всички въпроси. Именно и затова напусна – несъгласен с начина на управление на клуба.

От Ботев обявиха, че сегашният треньор Бруно Балтазар ще бъде освободен след края на сезона. Причината – незадоволителни резултати. По-голямата новина обаче бе, че част от жълто-черните вече няма да бъде бившият им наставник Азрудин Валентич, който, след като освободи поста в началото на първенството, стана съветник на собственика Антон Зингаревич.

Вариант за треньор на Ботев е и Станислав Генчев. Той ще се раздели с Локомотив София след края на кампанията. Пловдивчани искаха наставника още през зимата. Тогава обаче трябваше да платят компенсация на железничарите, за да го привлекат. И в крайна сметка Генчев остана в „Надежда“. Но през лятото може да застане начело на канарчетата.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P