Босът на UFC изгорял с 1 милион долара на залози

Стефан Ралчев
Постоянно залагам на всеки един спорт, допълва Дейна Уайт

Президентът на най-голямата ММА организация UFC Дейна Уайт е запален комарджия и не крие факта, че спортните залагания изпълват живота му с вълнение в продължение на много години.

„Обичам да залагам – това, което гледате, става много по-интересно. Затова винаги го правя. А и съм съм от Лас Вегас“, каза ръководителят на организацията.

Залагайте на ММА и UFC в Melbet

„Постоянно залагам на всеки спорт, който ме интересува. Всяка събота изучавам линиите, независимо дали става въпрос за колежански спорт или за професионалисти. В известен смисъл съм обсебен от това и не го крия. Да, обичам да залагам“, продължи Уайт.

Шефът на UFC е загубил най-голямата си сума през 2008 г., когато е заложил един милион долара на шампиона по бокс в средна категория на WBC и WBO Джърмейн Тейлър.

„Боже мой. Как се казваше този човек? Джърмейн Тейлър. Той се би с високо, мърляво бяло момче от Охайо – Кели Павлик. Сложих един милион долара на Тейлър, а той беше унищожен. Това беше първият път, когато заложих един милион долара, защото бях убеден, че Тейлър ще спечели битката“, разкри президентът на UFC.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P