Борислав Михайлов привикан на разпит в ГДБОП

Стефан Ралчев
От БФС отричат, макар по-късно от ГДБОП да потвърдиха новината

Президентът на БФС Борислав Михайлов е бил на разпит в ГДБОП тази сутрин. Той е давал показания около един час. Причината за привикването на Михайлов е подадена жалба от адвокат, чието име не се споменава.

Футболни прогнози за днес може да намерите в Букмейкър Рейтинги

Малко по-късно от БФС категорично отрекоха Михайлов да е бил на разпит в службата. От пресслужбата на футболната ни централа обявиха, че Михайлов тази сутрин е бил на работното си място.

Няколко часа по-късно обаче потвърждение за разписа на Борислав Михайлов направи и NOVA телевизия, позовавайки се на сво източници от МВР.

Михайлов е бил единственият, който е се е явил пред разследващите, като причината за това е именно сигнал на адвокат. Повече подробности към момента не се съобщават.

Преди няколко дни от Bird.bg разпространиха скандална снимка, на която са заедно Борислав Михайлов и сочения за глава на световното черно тото сингапуреца Дан Тан, като в тяхната компания е и бившият президент на Беласица Петрич Костадин Хаджииванов, известен с прякора си Коце Маца.

Снимката е дни преди да бъде уговорена контрола между България и Естония по време на зимен лагер на националите в Турция. Контролата се състоя, в нея имаше 4 отсъдени дузпи, а това стана причина по-късно ФИФА и УЕФА официално да я анулират, съмнявайки се в нередности.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P