Бойко Борисов: Обещавам в Пловдив да се играе финал за европейска купа

Стефан Ралчев
Ще стане прекрасно съоръжение, допълни премиерът

Премиерът Бойко Борисов направи инспекция на реконструкцията на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив. Той обеща, че когато стане готов стадионът, ще издейства финал на европейски клубен турнир.

„Ще стане едно прекрасно съоръжение. Да сме живи и здрави, мога да им обещая, стане ли готов стадионът ще ви издействам един финал на купа. Такава е политиката и на УЕФА. Дали супер купа, няма значение. Браво момчета, много сте напреднали“, заяви той.

„25 млн. лв. отпуснахме за строежа на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив. Работи се активно по обекта, като наскоро започна и наливането на бетон на централната трибуна. Освен на строителите, благодаря и на ръководството на клуба, както и на феновете, които са силно ангажирани с този проект и оказват голяма подкрепа. Надявам се, че след като бъде завършен – стадионът ще може да приеме финал на голям европейски клубен турнир по футбол“, написа премиерът във „Facebook“.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P