Боби Михайлов замина да преговаря с Германия

Стефан Ралчев
Президентът на БФС пробва да уреди спаринг за 100-годишнината

Президентът на БФС Борислав Михайлов е на преговори в Германия за организиране на приятелски мач със световната сила по случай вековния юбилей на родната федерация. В тази мисия му помага неговото вице – Михаил Касабов. Двамата заминаха за западноевропейската страна във вторник, а снощи наблюдаваха реванша от шампионската лига между Байерн и ПСЖ на „Алианц Арена“ в Мюнхен.

Футболни прогнози за днес може да четете в Букмейкър Рейтинги

Германия е домакин на европейското първенство през 2024 година. Затова и не играе квалификации. Бундестимът обаче все още не е обявил дългосрочна програма. Засега потвърдени са приятелските срещи с Перу (25 март) и Белгия (28 март). От БФС се надяват да направят така, че Германия да срещне нас през септември. Тогава трикольорите имат празна дата, защото ще участват само в една евроквалификация – на 10.09 гостуваме на Черна гора.

Борислав Михайлов вече постави цел пред националите. Той иска класиране за шампионата в Германия. Съставът на Младен Кръстаич е в група със Сърбия, Унгария, Черна гора и Литва. През този месец ни предстоят два сблъсъка. Стартираме похода към големия форум с домакинство на Черна гора в Разград. То е на 24 март, петък, от 19:00 часа в Разград.

След това наред е гостуването на Унгария. То е на 27 март, понеделник, от 21:45 часа. Кръстаич вече обяви избраниците си за тези срещи. Изненадата дойде от повиквателната за 25-годишния дебютант Ивайло Марков, който играе във втородивизионния полски Подбешкидзе. Този път селекционерът не включи в списъка си нито един играч на ЦСКА.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P