Бивш съдийски шеф предлагал да помага на Барселона с ВАР

Стефан Ралчев
По това време начело на каталунците е Бартомеу

Бившият съдийски шеф Хосе Мария Енрикес Негреирa е предложил да помага на Барселона и с технологията “Видео асистент рефер”. Това разкрива “Ел Мундо” покрай избухналия скандал с бившия вицепрезидент на Съдийската комисия, който е разследван за възможна злоупотреба.

Четете в Букмейкър Рейтинги прогнози футбол

Наскоро се разбра, че каталунският клуб е изплатил близо 7 млн. евро на компания DASNIL 95 SL, собственост на Негреирa и сина му. Това се е случило на три транша между 2016 и 2018 година. Начело на „лос кулес“ тогава беше ръководство начело с Джосеп Мария Бартомеу.

Договорът между двете страни е прекратен след оттеглянето на Негреира от поста в Съдийската комисия. После той продължил да иска пари от Бартомеу, като го заплашвал с доноси. Така през 2020 година Негреира за пореден път се обърнал към тогавашния шеф на Барса с готовност да му съдейства с ВАР. Точно тогава Реал Мадрид беше станал шампион за сметка на каталунците.

“Мога да ти помогна с ВАР. С мен щеше да се справиш по-добре. Ако проявяваш интерес, свържи се с мен”, гласяло съобщението на Негреира към Бартомеу. Президентът обаче изобщо не му отговорил.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P