до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус

Бивш президент на Барселона с шокиращ разказ: Разбрах защо в затвора дават презервативи и вазелин

Стефан Ралчев
Сандро Росел прекара 645 дни зад решетките

Бившият президент на „Барселона“ Сандро Росел прекара 645 дни зад решетките, въпреки че по-късно беше оправдан за предполагаемото си престъпление. Той разказа шокиращи подробности за престоя си в ареста.

футболни прогнози за днес и утре може да намерите в Букмейкър Рейтинги

„Заплашваха ме няколко пъти. Искаха да ме пребият – от една страна защото съм бил шеф на „Барса“, а от друга – защото съм каталунец. Случи ми се веднъж в Мадрид и веднъж в Барселона, но и двата пъти ме защитиха други затворници“, сподели Росел.

„В Барселона се сприятелих с един циганин – луд фен на „Барселона“. Именно той ми помогна, когато друг циганин ме заплаши и поиска да му плащам, за да не ме пребие. В Мадрид пък ме защитаваха най-вече колумбийците“.

За почти двете години в затвора бизнесменът става свидетел на безброй сбивания и дори намушкване с нож. Можел е да вижда семейството си два пъти месечно, а разменната монета зад решетките са цигарите.

„Плаках няколко пъти. Когато влезеш в затвора, ти дават презервативи и вазелин. Питаш се защо. Е, бързо разбираш защо. Да, там има много хомосексуални отношения. Дори и с мъже, които не са хомосексуалисти.“

Според Росел при ареста в къщата му са подхвърлени 5000 евро. „Дойдоха десетки полицаи със съдебна заповед заради документи на моята компания отпреди 12 години. Мислех, че халюцинирам. Отведоха ме в управлението, а след това – в Мадрид. Новината беше, че в дома ми са открити огромни суми. Веднага разбрах, че ще ме преследват до дупка.“

Прокуратурата му повдига 6 обвинения, включително за търговия с човешки органи. „Оправдаха ме по 5 от обвиненията, остана само едно“, допълва Росел.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P