Бивш отбор на Ники Михайлов гледа наш вратар

Стефан Ралчев
Твенте с интерес към Светослав Вуцов

Нидерландският Твенте може отново да купи български вратар след 13-годишно прекъсване. Тимът иска да привлече Светослав Вуцов от Славия.

Бет365 предлага високи коефициенти и много спортни бонуси

Скаути на нидерландците наблюдават изявите на 20-годишния национал вече в няколко мача, като за последно са били на стадиона в „Овча купел“ за двубоя от Първа лига с Хебър на 26 февруари (0:1), съобщиха за „24 часа“ източници от мениджърските среди. Вуцов е в радара на Галатасарай, Краснодар, Уотфорд, Копенхаген, Лориен и др.

През 2010 г. в Твенте отиде сегашният страж на Левски Николай Михайлов. Именно в този клуб 34-годишният национал бе избран за вратар на годината в Нидерландия и стана футболист номер 1 на България през 2011-а.

В момента Твенте е на пето място и се бори за място в евротурнирите. Титулярен вратар е Ларс Унерщал, който през лятото ще навърши 33 години. Германецът има договор с тима до 2025-а. Първа резерва е полякът Пжемислав Титон (36 г.). Той има само един мач този сезон.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P