Бивш голмайстор на Левски продължава да лекува контузия

Стефан Ралчев
Трима с травми в аматьорския ОФК Несебър

Венци Христов

Три по-сериозни контузии има да решават в ОФК Несебър. За съжаление на треньорския щаб начело със старшията Николай Жечев аут за различен период от време са Стоянчо Велинов, Венцислав Христов и Христо Георгиев, пише официалният сайт на ОФК Несебър.

Стоянчо Велинов продължава да се възстановява след счупване на пръста на крака. Македонският нападател бе с гипс, който вече е свален, но сега му трябват около 20 дни, за да се възстанови напълно и да се върне на терена.

Опитният голмайстор Венцислав Христов е с контузия още от зимната подготовка. Нападателят вече започна да тича, но все още е рано да се каже кога точно ще се завърне в игра.

Едно от новите попълнения – Христо Георгиев, който дойде през зимата, е със скъсани връзки на глезена. При него ситуацията е най-неприятна, тъй като при него времето за възстановяване ще е около 3-4 месеца, което на практика означава, че е аут до края на сезона.

Аут за предстоящия двубой от Югоизточната Трета лига срещу Загорец в Нова Загора ще бъде и наказаният Иван Стоянов, който изтърпява санкция от 5 мача. Това ще бъде неговата четвърта среща от наказанието.

Двубоят в Нова Загора е на 16 март (събота) от 15:00 часа.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P