БФС помилва Левски: Затваря частично само сектор А за мача с Ботев Пд

Стефан Ралчев
Днес бяха изслушани засегнатите лица по случая

Апелативната комисия към БФС взе решение наказанието на Левски за 1 мач без публика да бъде променено.

Новата санкция е затваряне само на Сектор „А“ за мача с Ботев Пловдив, като това не включва закритите помещения, ВИП ложите и ВИП зоните. 

Както е известно, първоначално сините бяха наказани с 1 мач без публика заради хвърляне на предмет с последствия по време на дербито с ЦСКА, когато уцелен бе физиотерапевтът на „червените“ Иван Христов.

Онлайн букмейкъра Palms Bet предлага атрактивни коефициенти за мачовете на Левски

“Официален документ, доказващ степен на частично засягане или нараняване, не е бил показан пред Апелативната комисия. ДК по същество към момента на гледането е взело правилно решение при наличните доказателства. Ние искаме допълнителни доказателства и всякакви други показания. При установяването на незнчителни наранявания, които не могат и да бъдат доказани… Лекарят, който е бил на срещата, е предложил преглед на физиотерапевта, но той е бил отказан. Той е отказал всякакъв преглед. Дори не е показал място на нараняване. Искам ясно да различите, че ДК и АК работят на принципа на съдилищата. Всички отбори до май месец имат право да прегладат правила. Последствията трябва да бъдат установени нагледно. Когато няма как да ги докажете, става дума срещу дума.

За хвърлените предмети и бомбите има санкции. АК потвърди в голяма част решенията на ДК. Доказателствата трябва да бъдат безспорни. Как може нито едно видео да не докаже наранявания.

На тази снимка не може да се познае какво има на този крак. Да, има хвърлен предмет и пиротехнически средства, за които има санкции. Физиотерапевтът каза, че това не е нормално и не трябва да има такива прояви. Ако прочетем доклада за инциденти, ще видите, че на няколко места е казано, че са хвърлени множество предмети от Сектор А. Именно заради това АК затваря Сектор А”, заяви председателят на АК Валери Апостолов.


Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация