Безидеен ЦСКА се срина и срещу Берое

Стефан Ралчев
Червените загубиха от Берое с 0:1 след спорна дузпа

ЦСКА загуби от Берое с 0:1 гостуването си в Стара Загора. Единственото попадение реализира Мартин Камбуров от доста спорна дузпа в 87-ата минута.

Истината обаче е, че играта на ЦСКА в пореден мач бе безобразно слаба. На всичкото отгоре ЦСКА не успя да победи за пореден път отбор от Топ на на настоящото класиране. До момента от началото на сезона червените така и нямат успех срещу нито един от Лудогорец, Локомотив Пловдив, Арда и Берое, която обяснява и мястото им в подреждането.

Единственото положение на ЦСКА до дузпата бе на Кайседо, но не бе реализирано. След дузпата, която Камбуров превърна в гол, вратарят на Берое в рамките на няколко секунди спаси две опасности пред вратата си. При ъглов удар Бусато, който бе отишъл в наказателното поле на Берое, стреля опасно с глава, вратарят на Берое отрази, а при добавката Петър Занев реализира, но бе в засада. При следващото положение стражът на Берое спаси страхотен шут на Тиаго Родригес.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P