до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус

Без изненади: Преизбраха Джани Инфантино за президент на ФИФА

Стефан Ралчев
Мандатът му ще бъде до 2027 година

Президентът на ФИФА Джани Инфантино бе преизбран за на поста си за нов мандат до 2027 година. Това се случи по време на конгреса на централата в Руанда.

Футболни прогнози за днес може да четете в Букмейкър Рейтинги

Инфантино нямаше конкуренция за поста. Амбицията му е да е начело на световния футбол до 2031 година, след като първият му мандат между 2016 и 2019 година се смята за непълен.

„Невероятна чест и привилегия е да бъда преизбран, както и огромна отговорност. Обещавам да продължавам да служа на ФИФА и на футбола по света. На тези, коиот ме обичат и знам, че са много, и на тези, които ме мразят, искам да им кажа – обичам ви всичките“, заяви Инфантино.

„Приходите на ФИФА нараснаха до рекордните 7,5 милиарда долара съм 2022 година в период, който бе утежнен от COVID-19. Когато пристигнах, резервът на ФИФА беше около милиард, сега е почти 4 милиарда“, похвали се той.

Инфантино заяви, че ФИФА ще продължи да следи системата на трансферите за да се „подобри прозрачността“. „Трябва да подобрим правилата. Ще имаме дискусия, за да подобрим прозрачността на трансферните суми и заплатите.“

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P