Бетано със специална страница за Световното 2022 в Катар

Стефан Ралчев
Компанията предлага стотици пазари, статистика и други възможности

Букмейкърът Betano България зарадва своите клиенти със страхотна специална страница, посветена на предстоящото Световно първенство в Катар, което стартира на 20 ноември (неделя) и ще приключи на 18 декември.

Компанията се е постарала да събере на едно място абсолютно всичко, което може да бъде полезно по време на Мондиала за любителите на спортните залози.

В менюто вляво са налични всички предварителни групи, като всяка една от тях предоставя актуално класиране, както и коефициенти за мачовете в съответната група. За всяка група може да заложите кой отбор ще се класира напред и на кое място ще завърши.

Изключително добро попадение е категорията Играчи, в която може да намерите Специални пазари за част от най-популярните футболисти, които са „изведени“ на специална позиция, но и изключително много други пазари – като например Голмайстор от Реал Мадрид, Барселона, Ювентус и т.н. Може да прогнозирате дали голмайсторът на Световното ще е от Бундеслигата или от Висшата лига, а дори и колко общо голове ще вкара даден футболист (има списък).

Подобна е и отделната категория Отбори – тук може да залагате на Краен победител, Да достигне финала, Да достигне всяка една фаза от елиминациите. Има пазари – Отбор да вкара най-малко голове, Да допусне най-малко голове и т.н. Категорията обаче дава възможност за Всеки един отбор да правите Специални залози – за Голмайстор, Най-много асистенции и други.

Разбира се, на видно място в специалната страница за Катар 2022 на Бетано са Оферти. Някои от тях са Завишени коефициенти, от които може да се възползвате.

 

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P