Betano си партнира с ФИФА за Световното първенство в Катар

Стефан Ралчев
Букмейкърът става регионален поддръжник за Европа

Букмейкърът Бетано, собственост на Kaizen Gaming, е един от най-бързо развиващите се организатори на хазартни игри онлайн в света. Към момента брандът развива дейността си в 10 страни в Европа, Латинска Америка и Северна Америка. След като получи отличието “Оператор на годината за 2022 г.”, на престижните награди в индустрията – EGR, компанията залага на вътрешно разработена технология, за да предложи първокласно и отговорно изживяване за спортни залагания на милиони фенове по целия свят.

BETANO ще използва това партньорство, за да ангажира и развълнува футболните запалянковци по време на Световното първенство по футбол, което започна на 20 ноември.

Ръководителят на отдела за развитие на партньорствата на FIFA, Луис Родригес, сподели: „FIFA и BETANO си приличат по своя нюх за използване на технологии за подобряване на изживяването на феновете и ние сме развълнувани да видим с как ще бъдат ангажирани феновете в региона. В навечерието на Световното първенство по футбол това е вълнуващо събитие, тъй като добавяме компания от нова за нас индустрия.“

По повод съобщението, главният изпълнителен директор и съосновател на Kaizen Gaming, Джордж Даскалакис допълни: „Горди сме да бъдем първият оператор за спортни залагания, който си партнира с FIFA на най-голямото футболно събитие в света. Това сътрудничество ще ни доближи една стъпка по-близо до милиони футболни фенове. Нашата цел е да им предложим отговорно изживяване с най-високи стандарти, което ще увеличи ангажираността им със Световното първенство по футбол в Катар 2022.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P