Betano официален спонсор на Европейското по футбол 2024 година

Стефан Ралчев
За първи път Европейският турнир ще бъде официално спонсориран от бетинг компания

Betano е първата бетинг компания, която си партнира с UEFA EURO 2024, като гордо приема ролята на официален глобален спонсор на Европейското първенство догодина в Германия.

Betano е водещ бетинг бранд в световен мащаб и ще е ексклузивен партньор на Европейското първенство, което ще се проведе от 14 юни до 14 юли  идната година, в Германия.

Това е историческо партньорство, защото за първи път Европейският турнир ще бъде официално спонсориран от бетинг компания. Феновете ще  имат уникалната възможност да преживеят идващия шампионат на изцяло друго ниво. Един от най-елитните спортни оператори ще им дава  възможността да правят залозите си преди или по време на съдбоносните мачове, които ще определят краля на Европа.

Не пропускайте тази възможност и се присъединете към голямото семейство на Betano бет.

Какво споделя Джордж Даскалакис, основател и CEO на Kaizen Gaming: “Изключително развълнувани сме от бъдещото партньорство между Betano и UEFA EURO 2024. Тази колаборация е нова, историческа и не само е израз на нашата фундаментална страст по футбола, но и показва нашата отдаденост към това да предоставяме иновативно и изключително игрово изживяване. Щастливи сме да бъдем част от тази глобална футболна страст и разбира се, гледаме напред към възможността да предоставим ангажиращо изживяване на футболните запалянковци, като съблюдаваме всички най-добри практики за отговорно залагане.”

Гай-Лоран Епстейн, маркетинг директор на UEFA: “За нас е удоволствие да приветстваме Kaizen Gaming и Betano като официални партньори на  UEFA EURO 2024. Вярваме, че тяхната експертиза, отдаденост, визия и почтеност в контекста на онлайн игрите, ги прави страхотно попълнение ,  което безспорно ще допринесе за нови вълнуващи събития за футболните фенове, които следят турнира по цял свят.”

Betano вече има опит в подобни исторически партньорства, след като през 2022 г, се превърна в първия официален партньор на FIFA за Световното  първенство в Катар.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P