Betano не вярва на чудеса с Виляреал срещу Ливърпул

Стефан Ралчев
Двата отбора играят довечера от 22:00 часа

Виляреал приема Ливърпул в полуфинал-реванш в Шампионската лига от 22:00 часа българско време. В първия мач макар и трудно Ливърпул победи с 2:0 и като че ли предреши генералния изход от срещата. Головете на Анфийлд паднаха в началото на второто полувреме, докогато Жълтата подводница умело отразяваше многобройните атаки на домакините.

Букмейкърите не вярват в чудеса и в реванша фаворизират Ливърпул. Betano bg дава коефициент 4.92 за единица в полза на Жълтата подводница на Унай Емери. Равенството е оценено също с висока ставка 4.08, докато двойката се котира на 1.81. Забележете, че Бетано предлага 0% марж за пазара за краен изход, като може да се възползвате от него само преди началото на мача.

Ливърпул се намира в забележителна форма. Отборът допусна само 1 загуба от началото на 2022 година – от Милан в Шампионската лига, но така или иначе продължи напред. Във всички останали мачове във всички турнири мърсисайдци са непобедени. Предишната загуба на тима воден от Юрген Клоп е на 28 декември миналата година с 0:1 от Лестър във Висшата лига.

Домакините от Виляреал имат две победи, две равенства и една загуба през този сезон на Шампионската лига в 5 мача на родна земя. Жълтата подводница се стреми да удължи серия от 12 мача без да допусне загуба като домакин във всички турнири (до момента е 8-4-0). Какво да кажем обаче за показанията на Ливърпул като гост от началото на годината – 10 победи и 3 равенства без нито една загуба.

В последните си 6 мача във всички турнири Виляреал има 2-2-2 при голова разлика 7:7, като отбелязаха първи гол само в два от тези двубоя. Интересното е, че по-голямата част от техните голове (4) паднаха през първото полувреме, докато съперниците им отбелязаха 6 пъти през първите 45 минути.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P