Betano bg със Завишен коефициент за точен резултат на Хъдърсфилд – Бърнли

Стефан Ралчев
Двата отбора откриват сезона в Чемпиъншип тази вечер

Новият сезон в Чемпиъншип стартира днес. В първия мач от първия кръг застават един срещу друг Хъдърсфилд и Бърнли. Интересен мач, който със сигурност ще прикове вниманието на любителите на спортните залози.

Букмейкърът Betano bg дава предимство за гостите от Бърнли, като оценява 2-ката с коефициент 2.63, докато единицата се котира на ставка 3.15. Равенството е оценено на 3.30, като то е доста вероятно на старта на сезона.

Интересното е, че букито предлага завишен коефициент за пазара Равенство 1:1 по всяко време на мача. Традиционната ставка е 2.40, докато Завишеният коефициент скача на 3.25.

В последните 11 мача между двата отбора са записани по 4 победи на сметките на противниците, като има и 3 равенства.

Тези два отбора спокойно можеха да си съперничат във Висшата лига през новия сезон, но съдбата ги прати заедно в Чемпиъншип. Хъдърсфилд загуби финалния плейоф за влизане в елита от Нотингам и така остана на крачка от влизане в елита. Докато Бърнли пък изпадна от Висшата лига, след като остана само на три точки от спасителната зона, за която се хвана Евертън.

Голямата промяна в Хъдърсфилд е смяната на мениджъра. Начело на тима вече не е испанецът Корберан, като неговото място зае бившият му асистент Дани Скофийлд.

В Бърнли обаче също бе извършена мениджърска смяна след изпадането. Начело на тима бе назначен доскорошният футболист Венсан Компани. Белгиецът стана първият белгийски треньор в цялата английска история и първият мениджър в историята на Бърнли, който е извън Великобритания и Ирландия. Компани в продължение на две години водеше белгийския Андерлехт.

Шон Дайш изкара 10 години начело на Бърнли – от 2012 година до пролетта на тази година, когато временно начело на тима застана Майк Джаксън.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P