Bet365 с висока ставка за Гол/Гол на Динамо Загреб – Лудогорец

Стефан Ралчев
Двата тима играят довечера от 21:00 часа българско време

Динамо Загреб приема Лудогорец днес от 21:00 часа българско време в реванш от Третия квалификационен кръг на Шампионската лига. В първата среща хърватският тим надви с 2:1 в Разград, като вкара два ранни гола.

Сега предстои реванш, а правилото за гол на чужд терен вече не съществува. Тоест, Лудогорец може да отбележи и един гол, за да вкара реванша в продължения.

Онлайн букмейкъра bet365 дава много приятни коефициенти за повечето пазари, така че имате огромен избор на какво да заложите. Например за пазара Гол/Гол ставката е 1.80, което е доста логичен изход с оглед на факта, че гостите от Разград ще търсят попадение на всяка цена.

Ако смятате, че двата тима няма да отбележат, тогава може да заложите на ставка 1.90. Иначе Динамо Загреб е фаворит според Бет365, като единицата се котира на 1.80, равенството е оценоно на 3.75, а двойката приема вида от 4.33.

Може да се възползвате от опцията Подсилен залог, т.е. това са Завишени коефициенти за някои събития. Например 1/1 Първо полувреме/Краен резултат от 2.75 е увеличен на 3.10, а точният резултат 2:1 в полза на Динамо Загреб е оценен вече на 10.00 за разлика от 9.00.

Проблемът за треньора на Лудогорец Анте Шимунджа е свързан с отсъствието на някои ключови футболисти. Пиерос Сотириу и Алекс Сантана бяха продадени преди броени дни, а един от най-острите играчи в състава Бърнард Текпетей е наказан за днешния двубой. Клод Гонсалвеш и Каули Оливейра все още не са възстановени и няма да бъдат на разположение на Шимунджа. Добрата новина за „орлите“ е завръщането в игра на Мануел Шоу.

От петте европейски мача между двата отбора само един път не е имало Гол/Гол в двубоите. Това стана при победата с 3:0 на Лудогорец в групите на Лига Европа през есента на 2013 година. Иначе във всички останали четири двубоя двата тима неизменно се разписаха, като в три от тях бе мината границата от Над 2,5 гола.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P