Bet365 с по-добро Live излъчване на събитията

Стефан Ралчев
Букмейкърът Bet365 има още едно подобрение за своите клиенти. То се отнася за един от най-използваните сегменти при залозите, а и не само…

Bet365 видео плейър

Един от лидерите на световния пазар предлага на своите потребители ново по-добро Live излъчване на събитията в платформата си. Става въпрос за събитията, които са НА ЖИВО.

Клиентите на Bet365 от години са едни от най-удовлетворените в тази насока и масово използват платформите както за своите залози, така и да гледат LIVE събитията, на които са заложили. До момента живото предаване на спортните събития беше на по-ограничен свит екран, но от известно време потребителите сигурно са забелязали, че има възможност за т.нар. „разпъване“ на екрана особено когато се гледа на мобилно устройство.

Промяната на плейъра води и до по-широк екран при гледане на събитие на десктоп вариант, но все още поне на мачовете на тенис на маса не позволява максимално обхващане на екрана.

bet365 видео екран

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P