Bet365 с голяма промяна и улеснение за клиентите си

Стефан Ралчев
Лидерът в света на хазартните услуги Bet365 направи сериозна промяна. Ето за какво става въпрос.

Интерфейсът на сайта за залози е изцяло променен и обновен. Това важи, както за десктоп варианта, така и за мобилното приложение на Бет365.

Когато отворите началния екран на букмейкъра в десктоп вариант, той вече изглежда доста опростен и супер функционален за използване. Разбира се, че са запазени основните черти от дизайна и менюто вляво, както и мястото за регистрация/логване в профила ви.

Основната част от страницата обаче няма нищо общо с предишния вид на сайта. След обновяването най-отгоре са събитията НА ЖИВО, а непосредствено до тях е секция „Най-интересното от Футбол“, в която са предстоящите най-интересни футболни двубои. Под тях са предстоящите интересни други спортни събития. И толкова…

Няма и помен от предишния вид на Bet365 от стотици събития на главната страница и тотален хаос при подреждането им. При стария интерфейс на главната страница бяха изкарани важни мачове по избор, на които можеше да се залага, имаше Топ фишове, банер за отваряне на нова сметка, а вдясно бяха поставени част от функционалностите, които предлага букмейкърът. Сега тях също ги има, но всичко е доста по-подредено. Офертите са „прибрани“ горе вдясно, а под тях са възможностите, които познавате от букмейкъра – Ранно изплащане, Връщане на пари при 0:0, Бонус за тенис и т.н.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P