Берое без трима нови срещу ЦСКА на старта

Стефан Ралчев
Заралии чакат двама французи от Сошо до дни

Берое ще излезе без три от новите си попълнения в двубоя срещу ЦСКА. Мачът с армейците е в неделя (12 февруари) от 14:15 часа. Старши треньорът на заралии Николай Киров-Белия няма да може да разчита на контузения централен защитник Зария Ламбулич. Той не игра в последната контрола с Янтра Гб, като имаше болежки още от лагера в Турция. Вероятността да се възстанови за сблъсъка с червените е малка.

обосновани футболни прогнози четете в БР

И докато за Ламбулич все пак има известна надежда, той други двама чужденци твърдо са аут. Това са последните две нови попълнения – бразилецът Густаво Каскардо и сенегалецът Бубакар Траоре. Заради проблеми с документите, най-вече работните им визи, те няма да може да бъдат уредени за старта на пролетния дял.

Засега няма индикации ЦСКА да е забранил на Калоян Кръстев да играе в двубоя, въпреки че е под наем в Берое именно от армейците. Друг играч на червените Йоан Бауренски пък бе откупен от зелено-белите, така че ще е сто процента на разположение на Николай Киров-Белия.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P