Бербатов пред Скай Спортс: Време е за нашата революция

Стефан Ралчев
Очаквам да победим, допълни бившият футболист

Екип на “Скай Спортс” пристигна в София, за да отразява избора за нов президент на Българския футболен съюз. Преди началото на Конгреса от медията направиха интервю с единия от кандидатите – Димитър Бербатов.

Четете професионални футболни прогнози в Букмейкър Рейтинги

„Длъжен бях да се кандидатирам – заяви направилият кариера в Премиър лийг бивш голмайстор. – Самият аз съм продукт на българския футбол. И то не само аз, а също така Мартин Петров и Стилиян Петров. Време е за промяна, време е за нещо ново, време е за нашата революция. Подготвени сме и разчитаме на подкрепата на обществото, на феновете, на всички. Можем само да се надяваме за честни избори. И ако наистина са честни, то победителят ще бъде приет в България като легитимен президент. Ако обаче изборите не са честни, както бяха преди, това ще е грозно, няма да е приятно. Ние обаче сме тук, за да се борим. Очаквам да спечеля. Ако всичко е честно, със сигурност ще победим. Но всичко зависи от хората, които гласуват.”

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация