до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус

Бербатов: Ето какво БФС присвои от нашата програма (ВИДЕО)

Стефан Ралчев
Опозицията разпространи няколко точки от своята програма

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов разпространи видео, в което представи кои от идеите на него и екипа му са били присвоени от сегашното ръководство на футболната централа.

Всеки ден може да четете нашите футболни прогнози

Ето какво показаха в клипа от екипа на Бербатов:

Въвеждане на минимални критерии за използвани на играчи до 21 години

„В началото на 2021 след заседание на Изпълнителния комитет БФС обяви своите „големи“ промени в наредбата за Първанствата и турнирите, като въвежда финансови стимули за отборите, които използват млади играчи поне 45 минути всеки мач. Димитър Бербатов и екипът му представиха като едни от най-важните приоритети изготвянето на 10-годишна стратегия за детско-юношеския и аматьорския футбол. Именно там екипът ни дава предложение, че трябва да има не само изискване, а и стимули за участие на футболисти до 21 години в професионалния и аматьорския футбол. Едва след това Изпълнителния комитет на БФС излиза с официално решение, че за играч, който е на възраст до 21 години и участва минимум 45 минути в двубой за първенството БФС ще плаща 250 лева във всеки един случай“.

Задължителна работа по проект на УЕФА „Футболна федерация на бъдещето“ за стратегическо развитие

„В началото на 2022 година Борислав Михайлов се похвали, че похвали, че БФС е една от първите федерации, която е започнала работа по този проект, което си беше откровена лъжа. Работата на БФС с УЕФА по „Футболна федерация на бъдещето“ започна много след пресконференцията на екипа ни, на която им подсказахме за тази задължителна стъпка. На практика се прави нещо, което така или иначе е задължително“

Намаляване на разходите на клубовете и въвеждане на електронно картотекиране за аматьорските клубове

Година, след като ние анонсирахме възможностите за намаляване на разходите и въвеждане на електронно картотекиране за аматьорските клубове, Борислав Михайлов обяви „революционно“ развитие в дигитализацията на БФС“.

„Като цяло това са само някои от присвоените неща. Присвоиха се и много други, в което няма нищо лошо, след като е в интерес на българския футбол. За съжаление трябва да отбележим, че тези хора нито са способни да създават нещо сами, нито да го въведат в реалния футболен живот, да го държат функциониращо и да го доразвиват“.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P