Беласица (Петрич) със силен трансфер

Стефан Ралчев
Андон Гущеров подписа с комитите

Беласица привлече своя първи играч откакто Герасим Заков пое клуба. Това е Андон Гущеров, който идва като свободен агент, след като приключи взаимоотношенията си с Марек Дупница, пише официалният сайт на Беласица Петрич.

Гущеров или както е наричан – Неймар от Петрич, е добре познат на футболната общественост нападател, който премина през редица български отбори.

„Радваме се, че успяхме да привлечем нападател с качества и опит. Отборът ни определено се нуждае от подсилване и вариация в атака и Гущеров ще ни бъде от огромна полза. Надяваме се с него да се изкачим в класирането през пролетния полусезон, а следващия сезон да влезем с още по-големи амбиции.“ – представи играча Герасим Заков.

А самият Гущеров каза: „Развълнуван съм от това, че се връщам у дома и че ще играя с фланелката на клуба от родния ми град. Беласица е име, което значи много във българския футбол и ще направя всичко по силите си, заедно със своите съотборници, да припомним това на футболна общественост в България.“

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P