Беласица обяви новия си треньор

Стефан Ралчев
Даниел Моралес ще води тима във Втора лига

Даниел Моралес е новият старши треньор на Беласица Петрич. Той сподели, че идва в Петрич с краткосрочни и дългосрочни цели. На първо време основната му задача и желание е да помогне на отбора да не изпадне, пише официалният сайт на Беласица.

В дългосрочен план иска да накара футболистите да повярват в себе си, като им вдъхне увереност в това, което могат да правят най-добре.

“Харесвам проекта, представен от Герасим Заков и кмета на община Петрич Димитър Бръчков. Споделям и одобрявам идеите им за развитие на клуба”, каза още Моралес.

Част от футболната кариера на Моралес минава през различни отбори в родната му Бразилия, както и през отборите на Нафтекс Бургас, Локомотив Пловдив, Черно море Варна, ЦСКА, Спартак Варна, Локомотив Мездра.

Голяма част от треньорската кариера на Даниел Моралес преминава в ЦСКА София, където първо работи в ДЮШ, а впоследствие и като помощник-треньор в първия отбор.

През 2020 година временно е назначен за старши треньор на клуба, като под негово ръководство ЦСКА постига престижно равенство срещу Рома в Рим.

Има два периода начело на Ботев Враца, където работи за поредно, преди да поеме Беласица Петрич.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P