2 бонуса с 1 залог

за финала на ШЛ

Вземи бонус

Батков призова Васил Божков да опрости заемите към Левски

Стефан Ралчев
Сдружението Левски на левскарите може да се превърне във фундамент, с който да се спи спокойно

Бившият собственик на Левски Тодор Батков коментира ситуацията в „синия“ клуб преди финала за Купата на България срещу ЦСКА.

„Няма да мога да съм на стадиона, защото физически няма да съм в София. Определено Левски е в по-добра форма и това го виждат и неспециалистите. Спортно-технически и физически отборът е в по-добра форма. Те имат и по-добрият треньор, но нещата са очевидни.

PalmsBet дава коефициент 2.61 за победа на Левски във финала

Сдружението „Левски на левскарите“ има потенциал. То може да е фундамента, с който да се спи спокойно. 20 000 е реалистична цифра, която сдружението ще достигне до няколко месеца, а след това ще надмине. Аз ще се включа задължително. Първо, ще дам безвъзмездно акциите си. Те са 250 хиляди и 1 акция.

Никога не съм се съмнявал в неговите качества. Между 2008 и 2015 г. той е най-добрият български треньор, който може да води Левски и най-добрият треньор на Левски през 21 век. Тук имаше една симбиоза между клуб и фенове, която не позволи клубът да загине като вечния враг.

Наско Сираков заяви, че държи акциите за цялата левскарска общност. Той каза, че не е типичният чичко-паричко, както при останалите клубове. Моделът на Левски е много добър и може да бъде нещо ново и за Европа.

Сираков е заявил, че пътува и иска да вземе необходимите документи от Васил Божков, че Божков няма претенции към Левски, защото той изкупи един от дълговете на Левски. Призовавам го да го направи, както аз го направих. Когато предадох безвъзмездно акциите, имаше заеми, които бях давал на клуба и след това ги бяха забравили. Новите след мен ми се обадиха и аз им ги опростих.

Призив към привържениците на клуба – да продължават да подкрепят морално, духовно и физически на стадиона Левски, а ако могат и финансово“, каза Батков.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация